Web

jesus_angulo
Posts: 2
Joined: Sun Mar 13, 2016 1:58 pm

Web

Postby jesus_angulo » Wed Mar 23, 2016 1:26 pm

Hello

I´m using unipi to monitor a boiler room and I have got some minor problems:


I have uploaded a web to the unipi board using MERVING IDE and it worked but when I try to replace the web with a new one,it is not replace in the board.

How can I change the web in the board?

I want to protect this web with login and password, but it does not work.


Thanks
tomas_hora
Site Admin
Posts: 298
Joined: Wed Oct 29, 2014 9:56 am

Re: Web

Postby tomas_hora » Wed Mar 23, 2016 3:37 pm

Hello,

is the folder where you upload the web from generated in HMI set correctly in the project in IDE?

The web username/password is currently bugged but will be fixed soon.
jesus_angulo
Posts: 2
Joined: Sun Mar 13, 2016 1:58 pm

Re: Web

Postby jesus_angulo » Wed Mar 30, 2016 9:56 am

Hello

Everything is working fine.

I need to change the port used by the web server, for example to 8080. I have changed it in mervis ide, and after uploading configuration to the Unipi board and rebooting it has not changed.

What I´m doing wrong?

Thanks
tomas_hora
Site Admin
Posts: 298
Joined: Wed Oct 29, 2014 9:56 am

Re: Web

Postby tomas_hora » Wed Mar 30, 2016 1:55 pm

Hello,

the web port number in IDE is still on our todo list but not functional for now. If you have basic linux skills send me a PM and I will tell you what to do.

Br,
Tomas

Return to “Mervis”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest